IGAZI ADRENALIN LÖKETÉLMÉNYLÖVÉSZETA BELVÁROSBAN

NEM CSAK ÉLMÉNY

Az élménylövészet nem csupán az élményszerzésről szól. Programjaink által betekintést nyerhetsz a fegyverek világába, kipróbálhatod azokat a revolvereket, pisztolyokat és hosszú lőfegyvereket (géppisztolyok, karabélyok, sörétes és golyós puskák, géppuskák, mesterlövész fegyverek), amiket eddig csak a westernfilmekben vagy akciófilmekben láttál.

A legjobb az egészben, hogy az élménylövészetet nem muszáj egyszemélyes sportként űznöd, csapatban is művelheted egy-egy nagyszabású rendezvénnyel egybekötve. Egyre többen választják ezt a programot céges csapatépítőkre, születésnapokra és legénybúcsúkra, de a páros lövészet is népszerű.

MILYEN PLUSZOKAT ADHAT A LÖVÉSZET?

Új ismereteket szerezhetsz az arzenálunkban megtalálható összes fegyverről, az alkalmazott lövészeti technikákról, a lőszerekről és a különböző felszerelésekről is.

Egy-egy fegyver elsütése után fokozódhat az önbizalmad és a motivációd. Még az is előfordulhat, hogy olyannyira megnő az érdeklődésed a fegyverek iránt, hogy sportlövészet oktatásra jelentkezel.

Ha egyébként is bírod az izgalmas helyzeteket, sőt hajhászod az adrenalint, akkor új hobbira lelhetsz. A lövészet ugyanis hatalmas élménnyel gazdagít – egyszerűen nem lehet megunni.

Ha pedig egy csapat összekovácsolása a cél, akkor a lövészet szintén jó választás lehet. A lövészet során sokat tanulhattok a megfelelő kommunikációról és az együttműködésről úgy, hogy közben a képességeitek is fejlesztitek.

ÖRÖK
ÉLMÉNY!
PROGRAMJAINK:

CÉGES CSAPATÉPÍTŐ PROGRAMOK

FELEJTHETETLEN LEGÉNY & LÁNYBÚCSÚ PROGRAM

IGAZI VEZETŐI WORKSHOP

BOLDOG SZÜLETÉSNAPI PROGRAM

MI A
LŐTÉR ÉS A LÖVÉSZET?

Akár egyedül látogatsz el hozzánk, akár barátnőddel /barátoddal jössz páros lövészetre, akár csapatban érkezel, garantáltan jól érzed majd magad, és biztonságban leszel. Fedett lőterünk maximálisan eleget tesz a hivatalos előírásoknak, és vendégeink elvárásainak. Csapatunk tagjai között kizárólag olyan magasan képzett, sokat tapasztalt szakembereket találni, akik valóban értenek a lőfegyverekhez és a különböző lövészeti formákhoz. Türelmesek és empatikusak, de emellett nagyon határozottak is, ami éles lövészet vezetése és koordinálása közben természetesen alapkövetelmény.

Lövészetvezetőink részletes tájékoztatást tartanak minden lövészet megkezdése előtt mind a használt lőfegyverekről, mind pedig azok megfelelő kezeléséről, és nem utolsósorban a lőtéren betartandó szabályokról is. A rövid, mégis velős oktatás ideje alatt videók segítségével, és személyesen is szemléltetik azokat az alaptudnivalókat, melyek ismerete nélkül éles lőfegyvereket kezelni felelőtlenség, és ezért nálunk tilos.

Téged is érdekel az élménylövészet?

Inkább többedmagaddal érkeznél, kollégáiddal vagy családtagjaiddal? Legyen szó bármelyikről, időpontra mindenképpen szükségetek lesz.

GYAKORI KÉRDÉSEK

Hogyan zajlanak nálatok a csapatépítő programok?

Személyre szabott megoldásokat kínálunk többféle lövészeti csomaggal, melyeket egyedi igények szerint különböző extrákkal is kiegészíthettek. Adrenalindús programban lesz részetek, ami garantáltan felejthetetlen élmény lesz az egész csapat számára. 

Hogyan szervezzem meg a szülinapi élménylövészetet?

Az online foglalás során válaszd ki, hányan jöttök, milyen csomagokat próbálnátok ki, és milyen egyéni igényeitek van. Tematikus lövészeti csomagjainkkal különleges hangulatot teremthettek, de igény esetén örömmel állítunk össze Nektek egyedi szülinapos élménylövészeti programokat is.

Miben segít a vezetői élménylövészet workshop?

A vezetői workshopok keretében egyrészt játékosan fejlesztheted egyéni vezetői képességeidet, másrészt munkatársaiddal közösen javíthatjátok az egymás közötti kommunikációt és erősíthetitek a csapatszellemet.

Számíthatunk rátok a testhez álló leány/legénybúcsú szervezésében?

Természetesen, mindig közösen találjuk ki, hogy melyek az egyéniségeteket érintő, a rendezvény szempontjából fontos részletek, és az elképzeléseitekhez illő, egyedi – színes, változatos és csavaros élménylövészeti csomagot állítunk össze Nektek.

Lehet nálatok tanulni sportlövészetet?

Igen, a dinamikus sportlövészetet versenyszerűen gyakoroljuk, és oktatjuk is, ha belevágnál, keress minket bizalommal, nálunk biztonsággal és jó hangulatban tanulhatsz.

Mit kell tudni a lőtéren való részvételről?

Réteges, sportos, hétköznapi viseletet, és lapos talpú, kényelmes, zárt cipőt javaslunk. A helyszínen történő biztonságos részvételről komoly tapasztalattal rendelkező lövészetvezetőink gondoskodnak.

hu_HUHungarian