IGAZI ADRENALIN LÖKETÉLMÉNYLÖVÉSZETA BELVÁROSBAN

NEM CSAK ÉLMÉNY

Az élménylövészet nem csupán az élményszerzésről szól. Programjaink által betekintést nyerhetsz a fegyverek világába, kipróbálhatod azokat a revolvereket, pisztolyokat és hosszú lőfegyvereket (géppisztolyok, karabélyok, sörétes és golyós puskák, géppuskák, mesterlövész fegyverek), amiket eddig csak a westernfilmekben vagy akciófilmekben láttál.

A legjobb az egészben, hogy az élménylövészetet nem muszáj egyszemélyes sportként űznöd, csapatban is művelheted egy-egy nagyszabású rendezvénnyel egybekötve. Egyre többen választják ezt a programot céges csapatépítőkre, születésnapokra és legénybúcsúkra, de a páros lövészet is népszerű.

MILYEN PLUSZOKAT ADHAT A LÖVÉSZET?

Új ismereteket szerezhetsz az arzenálunkban megtalálható összes fegyverről, az alkalmazott lövészeti technikákról, a lőszerekről és a különböző felszerelésekről is.

Egy-egy fegyver elsütése után fokozódhat az önbizalmad és a motivációd. Még az is előfordulhat, hogy olyannyira megnő az érdeklődésed a fegyverek iránt, hogy sportlövészet oktatásra jelentkezel.

Ha egyébként is bírod az izgalmas helyzeteket, sőt hajhászod az adrenalint, akkor új hobbira lelhetsz. A lövészet ugyanis hatalmas élménnyel gazdagít – egyszerűen nem lehet megunni.

Ha pedig egy csapat összekovácsolása a cél, akkor a lövészet szintén jó választás lehet. A lövészet során sokat tanulhattok a megfelelő kommunikációról és az együttműködésről úgy, hogy közben a képességeitek is fejlesztitek.

ÖRÖK
ÉLMÉNY!
PROGRAMJAINK:

CÉGES CSAPATÉPÍTŐ PROGRAMOK

FELEJTHETETLEN LEGÉNY & LÁNYBÚCSÚ PROGRAM

IGAZI VEZETŐI WORKSHOP

BOLDOG SZÜLETÉSNAPI PROGRAM

MI A
LŐTÉR ÉS A LÖVÉSZET?

Akár egyedül látogatsz el hozzánk, akár barátnőddel /barátoddal jössz páros lövészetre, akár csapatban érkezel, garantáltan jól érzed majd magad, és biztonságban leszel. Fedett lőterünk maximálisan eleget tesz a hivatalos előírásoknak, és vendégeink elvárásainak. Csapatunk tagjai között kizárólag olyan magasan képzett, sokat tapasztalt szakembereket találni, akik valóban értenek a lőfegyverekhez és a különböző lövészeti formákhoz. Türelmesek és empatikusak, de emellett nagyon határozottak is, ami éles lövészet vezetése és koordinálása közben természetesen alapkövetelmény.

Lövészetvezetőink részletes tájékoztatást tartanak minden lövészet megkezdése előtt mind a használt lőfegyverekről, mind pedig azok megfelelő kezeléséről, és nem utolsósorban a lőtéren betartandó szabályokról is. A rövid, mégis velős oktatás ideje alatt videók segítségével, és személyesen is szemléltetik azokat az alaptudnivalókat, melyek ismerete nélkül éles lőfegyvereket kezelni felelőtlenség, és ezért nálunk tilos.

Téged is érdekel az élménylövészet?

Inkább többedmagaddal érkeznél, kollégáiddal vagy családtagjaiddal? Legyen szó bármelyikről, időpontra mindenképpen szükségetek lesz.

hu_HUHungarian