FELEJTHETETLEN
LEGÉNY & LÁNYBÚCSÚ
program

AZ UTOLSÓ SZABAD ESTE

Tegyétek felejthetetlenné a vőlegény vagy a menyasszony utolsó szabad estéjét lőterünkön! Az esküvő rengeteg izgalommal és szervezési feladattal jár, biztosan jól esne nekik egy kis kikapcsolódás, mielőtt kimondják a boldogító igent.

Különleges legénybúcsút / leánybúcsút szeretnétek?

Ahogy valószínűleg Ti is meglepetésnek szánjátok majd barátaitoknak ezt a különleges ajándékot, így mi is a személyiségetekhez és az elképzeléseitekhez illő, egyedi csomagot állítunk össze Nektek. Akár mindannyian osztoztok a lövészet örömeiben, akár csak a vőlegény vagy a menyasszony teszi próbára célirányos képességeit, garantáltan egyedülálló élményben lesz részetek. Közösen kitaláljuk, hogy melyek az egyéniségeteket érintő fontos részletek, amelyek a rendezvény szempontjából érdekesek és fontosak lehetnek, és szívesen teljesítünk minden olyan egyedi kérést, ami a lőtéren biztonsággal megoldható. Ha még nincs kialakult elképzelésetek róla, de szeretnétek extra meglepetésekkel fűszerezni az ünnepélyes alkalmat, örömmel adunk Nektek ötleteket is a kreatív megvalósításhoz.

Ezeket a személyre szabott csomagjainkat ravasz módon úgy állítjuk össze, hogy színesek és változatosak legyenek, és persze legyen bennük némi csavar is. Annak ellenére, hogy hölgyek részére a kisebb kaliberű darabokat ajánljuk, Leányok és Legények, kalandos időutazásra számíthattok, miközben kipróbálhatjátok, hogy milyen akcióhősnek, elitkommandósnak vagy második világháborús katonának lenni.

Élménylövészet (nem csak) leendő házasoknak

Legyetek profik vagy teljesen kezdők, a lövészet minden esetben felkészült lövészetvezetők irányításával zajlik.Ha szeretnétek nálunk egy mindent elsöprő legény-, vagy leánybúcsút rendezni, vegyétek fel velünk a kapcsolatot, és nálunk biztosan a legizgalmasabb célba találtok majd!

Foglaljatok időpontot, vagy keressetek minket, ha kérdésetek van!

hu_HUHungarian