Céges
Csapatépítő
programok

Pörgős programok, közös élmények

Legyen szó bármilyen kisebb cégről vagy nagyvállalatról, a közös munka csak akkor mehet gördülékenyen, ha csapatként dolgoztok. Ahhoz pedig az kell, hogy ismerjétek egymás igényeit és határait, hogy alkalmazkodni tudjatok egymáshoz a hétköznapokban. A legtöbb munkahelyen manapság kevés idő jut a kapcsolatteremtésre — és itt nem a közös ebédekre, meetingekre vagy ügyféltalálkozókra gondolunk, ezért érdemes olyan csapatépítő programokat szervezni, amelyek felpezsdítik a monoton hétköznapokat, és javítják a munkahelyi légkört.

Töltsetek több minőségi időt együtt! Ötletes csapatépítő programok szervezésével ráléphettek a helyes útra. Azon túl, hogy egy előre leszervezett eseményen kiengedhetitek a fáradt gőzt és közös élményeket szerezhettek, egyúttal megkezdhetitek a hatékony közösségépítést is. Tudjuk, hogy nehéz kiválasztani a mindenki számára megfelelő elfoglaltságot, időpontot és helyszínt, de megannyi lehetőség közül szemezgethettek.

Izgalmas csapatépítés

Pontosan tudjuk, hogy nem lehet állandóan az adrenalint hajszolni, de néha azért nem árt, hiszen kell az izgalom, kell, hogy pezsegjen az ember vére. Egy fókuszált élménylövészeti délután során bárki megszabadulhat a mindennapi stressztől, így másnap újult erővel és tiszta fejjel vághat bele a munkába. Ne elégedjetek meg egy közös kávézással vagy külföldi kirándulással, döntsetek a csapatépítés mellett! Erre kínál nektek remek lehetőséget a lövészet. Itt a Budapest Shootingnál mindenki megtalálhatja az igényeihez és az érdeklődési köréhez illő lövészeti fajtát.

Az általunk kínált csapatépítő programok során többféle lövészeti csomaggal várunk titeket, melyeket egyedi igények szerint különböző extrákkal is kiegészíthettek. Ne feledd, mi személyre szabott megoldásokat kínálunk. Hatalmas fegyvertárral rendelkezünk: félautomata pisztolyok, revolverek, géppisztolyok, karabélyok, mesterlövész fegyverek, és még sok más egy helyen! Garantálhatjuk, hogy bármelyiket választjátok ezek közül, pörgős programban lesz részetek, ahonnan megannyi élménnyel térhettek vissza a szürke, dolgos hétköznapokba.

Foglaljatok időpontot, vagy keressetek minket, ha kérdésetek van!

A csapatépítő programok szervezéséről

Ha eldöntöttétek és hozzánk jönnétek céges csapatépítésre, akkor jelentkezzetek be már most e-mailben! Egyeztetjük az adataitokat, és belőjük a mindenki számára megfelelő időpontot is.

A jelentkezéshez nem kell mást tennetek, mint összeszednetek a megfelelő létszámot. Hozzánk bármennyien jöhettek, ezért nem szeretnénk hogy rajtunk múljon, ha esetleg véletlenül kihagynátok valakit. Minden cégben vannak olyanok, akik ódzkodnak a közösségi programoktól – kiadós csapatépítő tréningjeink éppen nekik valók. Ne engedjétek el senki kezét, hiszen ez a közösségetek összekovácsolásáról szól! Higgyétek el, élménylövészeti programjaink után bőven lesz mit egymásnak sztorizni a kávészünetekben.

hu_HUHungarian