IGAZI
VEZETŐI
WORKSHOP

Lövészet a vezetői skillek megerősítéséhez

Egy jó vezető céltudatos, egyben tartja a csapatát, lehet rá számítani, és persze magabiztos. Ezek ráadásul olyan, amelyekre ugyanakkor nem csupán a magasrangú cégvezetőknek van szüksége, de mindenkinek, aki több ember munkájáért felelős. Fontot tudni azonban, hogy minden vezetői képesség tanulható – és persze a leghatékonyabb módon olyan összejövetelek keretében szerezhetők meg, ahol az egész csapat együtt van.

Vezetői workshopjaink alkalmával elhozhatod munkatársaidat, hogy könnyebben egymásra hangolódjatok, és játékos, mégis nagy odafigyelést igénylő környezetben fejlesszétek képességeiteket. Úgy érzed, saját magadnak van szükséged vezetői skilljeid csiszolására? Esetleg azt látod, hogy munkatársaid túl visszahúzódóak, nem igazán proaktívak, vagy szükség lenne rá, hogy jobban célba találjanak elképzeléseikkel? Akkor élménylövészeti programunkon a helyetek!

Élménylövészeti workshop csoportoknak

Legyen szó kisebb vagy nagyobb csapatokról, vezetői workshopokra tervezett lövészeti programunk keretében csiszolhatjátok az egymás közötti kommunikációt, javíthatjátok a csapatmunkát, illetve megerősíthetitek az egymásba vetett bizalmat. Ajánljatok egymásnak fegyvereket, vagy teszteljétek egymás képességeit páros lövészeti programunkon – higgyétek el, a nap végére egy sokkal jobban fogtok hallgatni egymásra!

Ne aggódjatok, nem lesztek magatokra hagyva, hiszen a lövészetvezetőink mindig ott lesznek veletek, segítenek bemutatni az egyes fegyvertípusok működését, és minden pillanatban ügyelnek majd a biztonságotokra.

Téged is érdekel az élménylövészet?

Most lőnétek először vagy profik is vannak a csapatban? Egyik sem hátrány – foglalj időpontot most!

hu_HUHungarian