BOLDOG
SZÜLETÉSNAPI
ÉLMÉNYLÖVÉSZETET!

Hogyan tudtok időpontot foglalni?

Akár bel-, akár kültéri lövészetünket választanátok programotok célpontjául, a foglalás honlapunkon mindössze néhány kattintással elintézhetitek. Válasszátok ki, hány fővel érkeztek, milyen csomagokat próbálnátok ki, vagy esetleg milyen egyéni igényetek van. Ne feledjétek, bizonyos fegyverek igazi ritkaságnak számítanak, így ha biztosan akarjátok őket használni, jó, ha időben lefoglaljátok őket!

Lőterünkön csak komoly tapasztalattal rendelkező lövészetvezetők dolgoznak, akik mindent megtesznek a biztonságotokért. Akár profi céllövők vagytok, akár most lőtök először, mi segítünk, hogy minden stukkert szakszerűen és biztonságosan használhassatok.

Kiket várunk?

Egy szülinapi bulinak mindig nagyot kell durrannia – és higgyétek el, mi már láttunk egy pár felejthetetlen összejövetel. Egy jó szülinaphoz három dolog kell: egy összetartó baráti társaság, egy kíváncsi szülinapos, és persze egy jól titkolt meglepetés. És mi lehetne tehát jobb szülinapi ajándék, mint egy élménylövészeti közös délután, amire a szülinapos egyáltalán nem számított?

Szülinapos társaságok számára összeállított programjainkon szívesen látunk minden fegyverrajongót, profi céllövőt és lelkes amatőrt, hiszen nálunk garantáltan mindenki jól fog szórakozni. Zárt lőterünkön több mint 150 féle fegyver közül választhattok, ráadásul tematikus lövészeti csomagjainkkal különleges hangulatot teremthettek. Modern pisztolyokat próbálnátok ki, amelyeket a világ ma is harcoló elit alakulatai használnak? Vagy éppen történelmi relikviákkal, retró stukkerekkel lőnétek célba? Nem probléma – csak válasszátok ki a megfelelő csomagot!

Szülinapozásra fel!

Foglalj időpontot, ha további kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot. További hasznos infokat találsz a GYIK oldalunkon.

hu_HUHungarian