ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

A Budapest Shooting valamennyi élménylövészet programján való részvételhez, valamint részvételi időpont foglalásához az alábbi pontok elfogadása szükséges.

1.) Általános

A foglalással vendégeink automatikusan elfogadják Általános Szerződési Feltételeinket. Amennyiben valaki mások számára vagy nevében (is) foglal, a többi résztvevő tájékoztatása ezen feltételekről a foglaló személy felelőssége. Foglaláshoz kérjük, küldd el számunkra a foglalási lapunkon is szereplő adatokat: résztvevők száma, kiválasztott csomag(ok), időpont, a foglaló személy kapcsolattartási adatai (email, telefonszám). A foglalások csak az általunk írásban (email) visszaigazolt megerősítést követően válnak véglegessé!

2.) Foglalás

2.1 Foglaláskor kötelező a valós személyes adatokat megadni. 2.2 A foglalások írásban, az érvényes foglalásban véglegesített esemény megkezdése előtt legkésőbb 72 órával szabadon módosíthatóak vagy lemondhatóak, email küldésével az info@budapestshooting.eu címre. Az eredeti foglaláshoz hasonlóan, a módosítások vagy lemondások sem érvényesek írásbeli (email) visszaigazolásunk kiküldéséig! 2.3 A módosítások egyaránt vonatkozhatnak a résztvevők számára, a kiválasztott élménylövész csomagokra, vagy az esemény időpontjára. 2.4 Az eredetileg lefoglalt program megkezdésétől számított 72 órán belüli módosításokat nem áll módunkban garantálni, és fenntartjuk a jogot, hogy ilyen esetekben az eredeti program szerint haladjunk tovább. 2.5 Az eredetileg lefoglalt program megkezdésétől számított 72 órán belüli lemondás vagy meg nem jelenés esetén a foglaló nem téríthető vissza, és azt minden esetben visszatartjuk, törlési díj jogcímén. 2.6 15 percet meghaladó késés esetén a program automatikusan törlésre kerül, és a foglalót törlési jog címén minden esetben visszatartjuk. 2.7 A foglalási azonosítót vagy nevet a helyszínen elkérhetjük. 2.8 A Budapest Shooting fenntartja a jogot a fegyverek elérhetőségének módosítására karbantartás, változtatás miatt. A foglalt időpontokat és csomagban szereplő nem elérhető fegyvereket előzetes tájékoztatás után visszamondhatja, vagy cserét javasolhat. 2.9 Ezen feltételek automatikusan elfogadásra kerülnek akkor is, ha a foglalás telefonon, vagy a helyszínen történik.

3.) Árak és fizetés

3.1 Az élménylövészet ára a Budapest Shooting weboldalán olvasható, résztvevő személyenként értendő. 3.2 Foglalni a Budapest Shooting weboldalán keresztül, vagy a helyszínen lehet. 3.3 Előleg fizetés után a fennmaradó összeget a játék megkezdése előtt, a helyszínen kell fizetni. 3.4 Helyszíni, személyes foglalás esetén teljes árat kérünk, mely fizethető készpénzben, bankkártyával, vagy SZÉP kártyával. Online előfoglalás esetén a lövészetvezetői díjjal (ennek mértéke csomagonként 5.400,- Ft [15 €]) meg nem terhelt összeg fizetendő – kizárólag bankkártyával. A fennmaradó díjat (standard csomagonként 5.400,- Ft.) a lövészet megkezdése előtt kell a helyszínen fizetni KIZÁRÓLAG KÉSZPÉNZBEN. Az esemény megkezdése előtt legkésőbb 72 órával történő lemondás esetén sem az előleg, sem a csomag teljes összege nem téríthető vissza. A csomag összegéről voucher igényelhető, amely 1 éven belül felhasználható és átruházható. Kártyádat a foglalás véglegesítéséig és az írásbeli (email) visszaigazolásáig nem terheljük meg, de a foglalás véglegesítése ezen foglaló előzetes megfizetése nélkül nem lehetséges. VISA és MasterCard kártyákat egyaránt elfogadunk. Kártyás fizetés esetén az összegeket forintban vonjuk le, az aktuális banki HUF-EUR árfolyamnak megfelelően. 3.5 Áraink fixek, személyenként és csomagonként értendőek, valamint tartalmazzák a 27% magyar ÁFA-t, és minden, a lövészettel kapcsolatos költséget, ideéertve, de nem kizárólagosan: a biztonsági felszerelést (szem- és hallásvédő), a lőtér-, felszerelés- és fegyverbérlést, a kötelező alap biztonsági oktatást, a lőszert, a célokat és a folyamatos lövészetvezetői felügyeletet. 3.6 Garantáljuk, hogy áraink az írásbeli visszaigazolásunkat követően nem változnak, és hogy rejtett költségek nem merülnek fel a visszaigazolt élménylövész csomagokkal kapcsolatban. A véglegesített foglalásoktól eltérő extra kívánságok a helyszínen fizetendőek, és elérhetőségük kapacitás, biztonsági megfontolások és egyéb tényezők függvénye.

4.) Biztonság

4.1 A Budapest Shooting élménylövészet programot mindenki a saját felelősségére veszi igénybe. 4.2 A helyszínen szerzett sérülésekért a Budapest Shooting felelősséget nem vállal. 4.3 A csoport minden tagja köteles a házirendet elfogadni, az alkalmazottakkal együttműködni és józan, felelős magatartást gyakorolni. 4.4 A szándékos, vagy nem rendeltetésszerű használatból adódó, a helyszínben vagy tárgyakban okozott sérüléseket a Budapest Shooting alkalmazottai a helyszínen kifizettethetik. 4.5 Alkohol vagy kábítószer hatása alatt álló, vagy nem megfelelő magatartást mutató személyek a játékból kizárhatók. 4.6 A teljes területen tilos a dohányzás.

5.) Életkori korlátozások

5.1 Az élménylövészeten 18. életévét betöltött személy vehet részt. Kivétel ez alól az a 16. életévét betöltött személy, aki rendelkezik sportegyesületi tagsággal egy lövészsport-egyesületnél, továbbá rendelkezik országos szakági szakszövetség által kiadott érvényes versenyengedéllyel (egyesületi tagság és versenyengedély megszerzésének ügyében kérjük írjon emailt az info@budapestshooting.eu címre). 5.2 14. életévüket már betöltött, de 18. életévüket még be nem töltött személyeknek – a törvényi előírásoknak megfelelően – legalább egy szülő, vagy gondviselő személyes jelenléte és beleegyezése kötelező, hogy NÉZŐKÉNT részt vehessenek az élménylövészeten. 5.3 14. életévüket be nem töltött személyek semmilyen formában nem vehetnek részt élménylövészeten.

Ajándékutalványok

Lepd meg családtagjaid vagy barátaid egy életreszóló élménnyel, és vásárolj számukra névre szóló, előre kifizetett ajándékutalványt, bármelyik élménylövész csomagunkra. Mindössze annyit kell tenned, hogy küldesz nekünk egy emailt a info@budapestshooting.eu címre, a megfelelő részletekkel (a megajándékozott neve, valamint a kiválasztott csomag(ok) neve és száma). Az ajándékutalványokat előre kell fizetni, banki átutalással, forintban vagy euróban. Az összeg beérkezése után emailben, nyomtatható formátumban küldjük el neked az ajándékutalványokat, melyek névre szólóak, nem visszatéríthetőek, és a kiállítás dátumától számított egy naptári éven belül érvényesek.

Jogi nyilatkozat

Jogszabályi követelmények alapján, minden élménylövészeten részt venni kívánó vendégünknek alá kell írnia a nyilvántartó könyvet, amely fontos biztonsági és jognyilatkozatokat tartalmaz.
hu_HUHungarian