GENERAL TERMS AND CONDITIONS

In order to participate in all of the Budapest Shooting experience shooting programmes and to book your participation date, you must agree to the following points.

1.) General

By booking, our guests automatically accept our Terms and Conditions. If someone (also) books for or on behalf of others, it is the responsibility of the person making the booking to inform the other participants of these conditions. To make a reservation, please send us the information that is also on our reservation form: number of participants, package(s) chosen, date(s), contact details of the person making the reservation (email, phone number). Reservations are only final after we have confirmed them in writing (email)!

2.) Reservation

2.1 Foglaláskor kötelező a valós személyes adatokat megadni. 2.2 A foglalások írásban, az érvényes foglalásban véglegesített esemény megkezdése előtt legkésőbb 72 órával szabadon módosíthatóak vagy lemondhatóak, email küldésével az info@budapestshooting.eu címre. Az eredeti foglaláshoz hasonlóan, a módosítások vagy lemondások sem érvényesek írásbeli (email) visszaigazolásunk kiküldéséig! 2.3 A módosítások egyaránt vonatkozhatnak a résztvevők számára, a kiválasztott élménylövész csomagokra, vagy az esemény időpontjára. 2.4 Az eredetileg lefoglalt program megkezdésétől számított 72 órán belüli módosításokat nem áll módunkban garantálni, és fenntartjuk a jogot, hogy ilyen esetekben az eredeti program szerint haladjunk tovább. 2.5 Az eredetileg lefoglalt program megkezdésétől számított 72 órán belüli lemondás vagy meg nem jelenés esetén a foglaló nem téríthető vissza, és azt minden esetben visszatartjuk, törlési díj jogcímén. 2.6 15 percet meghaladó késés esetén a program automatikusan törlésre kerül, és a foglalót törlési jog címén minden esetben visszatartjuk. 2.7 A foglalási azonosítót vagy nevet a helyszínen elkérhetjük. 2.8 A Budapest Shooting fenntartja a jogot a fegyverek elérhetőségének módosítására karbantartás, változtatás miatt. A foglalt időpontokat és csomagban szereplő nem elérhető fegyvereket előzetes tájékoztatás után visszamondhatja, vagy cserét javasolhat. 2.9 Ezen feltételek automatikusan elfogadásra kerülnek akkor is, ha a foglalás telefonon, vagy a helyszínen történik.

3.) Prices and payment

3.1 Az élménylövészet ára a Budapest Shooting weboldalán olvasható, résztvevő személyenként értendő. 3.2 Foglalni a Budapest Shooting weboldalán keresztül, vagy a helyszínen lehet. 3.3 Előleg fizetés után a fennmaradó összeget a játék megkezdése előtt, a helyszínen kell fizetni. 3.4 Helyszíni, személyes foglalás esetén teljes árat kérünk, mely fizethető készpénzben, bankkártyával, vagy SZÉP kártyával. Online előfoglalás esetén a lövészetvezetői díjjal (ennek mértéke csomagonként 5.400,- Ft [15 €]) meg nem terhelt összeg fizetendő – kizárólag bankkártyával. A fennmaradó díjat (standard csomagonként 5.400,- Ft.) a lövészet megkezdése előtt kell a helyszínen fizetni KIZÁRÓLAG KÉSZPÉNZBEN. Az esemény megkezdése előtt legkésőbb 72 órával történő lemondás esetén sem az előleg, sem a csomag teljes összege nem téríthető vissza. A csomag összegéről voucher igényelhető, amely 1 éven belül felhasználható és átruházható. Kártyádat a foglalás véglegesítéséig és az írásbeli (email) visszaigazolásáig nem terheljük meg, de a foglalás véglegesítése ezen foglaló előzetes megfizetése nélkül nem lehetséges. VISA és MasterCard kártyákat egyaránt elfogadunk. Kártyás fizetés esetén az összegeket forintban vonjuk le, az aktuális banki HUF-EUR árfolyamnak megfelelően. 3.5 Áraink fixek, személyenként és csomagonként értendőek, valamint tartalmazzák a 27% magyar ÁFA-t, és minden, a lövészettel kapcsolatos költséget, ideéertve, de nem kizárólagosan: a biztonsági felszerelést (szem- és hallásvédő), a lőtér-, felszerelés- és fegyverbérlést, a kötelező alap biztonsági oktatást, a lőszert, a célokat és a folyamatos lövészetvezetői felügyeletet. 3.6 Garantáljuk, hogy áraink az írásbeli visszaigazolásunkat követően nem változnak, és hogy rejtett költségek nem merülnek fel a visszaigazolt élménylövész csomagokkal kapcsolatban. A véglegesített foglalásoktól eltérő extra kívánságok a helyszínen fizetendőek, és elérhetőségük kapacitás, biztonsági megfontolások és egyéb tényezők függvénye.

4.) Safety

4.1 A Budapest Shooting élménylövészet programot mindenki a saját felelősségére veszi igénybe. 4.2 A helyszínen szerzett sérülésekért a Budapest Shooting felelősséget nem vállal. 4.3 A csoport minden tagja köteles a házirendet elfogadni, az alkalmazottakkal együttműködni és józan, felelős magatartást gyakorolni. 4.4 A szándékos, vagy nem rendeltetésszerű használatból adódó, a helyszínben vagy tárgyakban okozott sérüléseket a Budapest Shooting alkalmazottai a helyszínen kifizettethetik. 4.5 Alkohol vagy kábítószer hatása alatt álló, vagy nem megfelelő magatartást mutató személyek a játékból kizárhatók. 4.6 A teljes területen tilos a dohányzás.

5.) Age restrictions

5.1 Az élménylövészeten 18. életévét betöltött személy vehet részt. Kivétel ez alól az a 16. életévét betöltött személy, aki rendelkezik sportegyesületi tagsággal egy lövészsport-egyesületnél, továbbá rendelkezik országos szakági szakszövetség által kiadott érvényes versenyengedéllyel (egyesületi tagság és versenyengedély megszerzésének ügyében kérjük írjon emailt az info@budapestshooting.eu címre). 5.2 14. életévüket már betöltött, de 18. életévüket még be nem töltött személyeknek – a törvényi előírásoknak megfelelően – legalább egy szülő, vagy gondviselő személyes jelenléte és beleegyezése kötelező, hogy NÉZŐKÉNT részt vehessenek az élménylövészeten. 5.3 14. életévüket be nem töltött személyek semmilyen formában nem vehetnek részt élménylövészeten.

Gift vouchers

Give your family or friends the experience of a lifetime and buy them a personalised, pre-paid gift voucher for any of our adventure shooting packages. All you have to do is send us an email to info@budapestshooting.eu with the relevant details (name of the person you are gifting and the name and number of the package(s) you have chosen). Gift vouchers must be paid in advance by bank transfer in HUF or EUR. Once the payment is received, we will send you the gift vouchers by email in printable format, which are personalised, non-refundable and valid for one calendar year from the date of issue.

Legal declaration

As a legal requirement, all our guests wishing to participate in recreational shooting must sign a registration book, which contains important safety and legal declarations.
en_GBEnglish